Terug naar overzicht

Handlettering Workshops!

Weesgedichten
Zet jij de Weesgedichten straks op ramen voor jouw bibliotheek, met jouw nieuwe skillset?

Bibliotheken kunnen via Weesgedichten workshops Handlettering aanbieden, door de profs van Signpainters&Co, tot en met 14 januari 2024. Ben jij programmeur bij een deelnemende bibliotheek, neem contact met ons op voor meer informatie over de workshop Handlettering.

In de workshop, die wordt gegeven door een echte pro, leer je de basisvaardigheden van het handletteren en signpainten. Per workshop is er plek voor maximaal 20 personen, alle leeftijden: jong én oud! Daarna weet je hoe je in januari direct je nieuwe skills kan inzetten om de Weesgedichten op het raam te zetten bij de adoptieouders.

Je kan je nu opgeven als je de workshop wil volgen! Woon je in 

  • Rotterdam: op vrijdagavond 8 december 18.30 - 20.30 uur is de workshop door Signpainters in de Maakplaats van Bibliotheek Rotterdam aan de Hoogstraat, mail Gino van Weenen om je aan te melden!
  • Lisse, Sassenheim, Oegstgeest, Bollenstreek of Noordwijk: de workshop van Signpainters is daar op zaterdag 9 december 10-12 uur in bibliotheek Noordwijk, aanmelden hier.
  • de Hoeksche Waard (Strijen en Oud Beijerland) dan is de workshop georganiseerd door de bibliotheek Strijen in de Hoeksche Waard op 13 december van 10-12 uur, geef je hier op.
  • Den Haag, dan is de workshop van Signpainters op het Spui, bij Bibliotheek Den Haag op donderdag 14 december 14 - 16 uur (Er volgt mogelijk een nieuwe datum, opgeven kan via dit mailadres hier.)
  • Vlaardingen en Maassluis, dan is de workshop door Signpainters op donderdag 11 januari van 10.00 - 12.00 uur in vestiging Bibliotheek Vlaardingen Centrum van De Plataan! Mail voor deelname Carien van der Waal.
  • Den Haag, dan is de workshop bij de bibliotheek Den Haag op het Spui, op donderdag 11 januari van  14:00 - 16:00 uur door Signpainters
  • Haarlem, dan is jouw workshop bij de bibliotheek ZuidKennemerland in Haarlem Centrum aan de Gasthuisstraat, op vrijdag 12 januari van 10:00 tot 12:00 uur, workshop door Signpainters
  • Dordrecht, dan kun je terecht voor je workshop bij de bibliotheek AanZet in Dordrecht aan de Groenmarkt, op zaterdag 13 januari van 14:00 tot -16:00 uur, workshop door Signpainters
  • Sittard, dan is de workshop bij de Bibliotheek De Domijnen vestiging Sittard, Ligne 2, op 16 januari van 13:00 tot -15:00 uur workshop door Signpainters.

We updaten de lijst als er workshops bijkomen! Meld je aan bij de bibliotheek.

Weesgedichten in Vlaanderen bestaat al 3 jaar en de deelnemende bibliotheken geven daar nu al handletterworkshops, kijk maar in onze Facebook feed.
Samen zorgen we ervoor dat de gedichten fraai geschreven op de ramen komen.

We maken er een mooie bloemlezing van tijdens poëzieweek 2024.