Terug naar overzicht

Word vrijwillig handletteraar. Dit is jouw kans!

Tekst Dijk92
Laat jouw talent nu zien of volg de workshop Handlettering voor nog meer knowhow.


Jij hebt een prachtig handschrift!

zeggen al jouw vrienden en familie...

....grijp dan nu jouw kans. Maar of je nou wel al of nog géén ervaring hebt, wel of niet van nature een krullende sierletter schrijft: je doet professionele handletter skills op in de workshops Handlettering en past ze direct toe in januari. Oefening baart kunst! 
Dan zetten we honderden Weesgedichten in tal van plaatsen op de ramen … doe jij mee? Check hier hoe: 
(tekst loopt onder video door)

compilatie wat er bij het handletteren op ramen komt kijken

Al snel: workshops Rotterdam en Noordwijk-De Bollenstreek

Via bibliotheken worden vrijwillige handletteraars er op uitgestuurd. Hier lees je bij welke deelnemende bibliotheken je de gratis workshops handlettering volgt en de aanmeldopties. Ze beginnen al snel! Wat dacht je van vrijdagavond 8 december bij bibliotheek Rotterdam of 9 december in Noordwijk voor de hele Bollenstreek en ook in januari nog. 

WIJ ZOEKEN JOU!

Meld je aan bij de bibliotheken die meedoen.

Kan je al handletteren of wil jij wel helpen met het schrijven van de Weesgedichten, geef je op! Bij de bibliotheek of via ons. Check hier welke bibliotheken aan Weesgedichten meedoen: https://weesgedichten.nl/adopteren

studenten grafisch en design: dit is jullie ding!

Doe mee als je grafisch lyceum of de kunstacademie doet. Hoe tof als je jouw (ontwerp)kracht inzet op de ramen met een Weesgedicht! Neem een vriend of vriendin mee en ga gezellig aan de slag.

Samen handletteren op ramen, foto: Pascal Meyvaert

Natuurlijk staat het de bibliotheken vrij om (ook) professionele handletteraars in te huren. De workshops worden door de profs van Signpainters&Co gegeven omdat zij hun vaardigheden willen delen en stimuleren dat meer mensen kiezen voor dit ambacht.